fredag 6 december 2019

7D - Planering v. 50 och 51

I torsdags hade vi tyvärr inbrott på skolan. Det var en fönsterruta vid cafét som krossats och sedan hade de gått in i cafeterian. Dock fanns inget av värde att stjäla men det är ändå tråkigt.

Under veckan har det också varit elever som smällde fyrverkerier på skolgården. Vi vet att de är köpta via internet och att det har förekommit fler pjäser på skolan än de tre som har sprängts. Vi vill poängtera att detta är allvarligt och att människor kan komma till stor skada. Den ena pjäsen antändes på ena sidan av skolan och kastades över taket in på skolgården. Det medför stora risker eftersom att de inte kunde veta var den landade och om det var någon ute som eventuellt blev träffad. Händelsen är polisanmäld och vi vill påminna om att dessa varor är olagliga och inte får finnas på skolan.

Den 19/12 är det julavslutning. Vi samlas i hemklassrummen klockan 8.00 och går gemensamt ner till gymnastiksalen där vi ska ha avslutningen. Efteråt går vi tillbaka till klassrummet för en liten stunds gemenskap och avslutar inför jullovet klockan 10.00.

Planering för:

Vecka 50
Måndag -
Tisdag -
Onsdag - Redovisa engelska
Torsdag -
Fredag - Redovisa engelska

Vecka 51
Måndag -
Tisdag -
Onsdag -
Torsdag - Julavslutning - Samling i klassrummet klockan 8.00. Vi slutar 10.00.
Fredag - Jullov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar