fredag 27 mars 2020

Kommande vecka för 7D

Hej
Nu är det en vecka kvar till påsklov och det börjar märkas på eleverna, både det och att vi har haft det lite rörigt på skolan. De är lite trötta och periodvis lite ofokuserade. Dock har de fortfarande skött situationen på ett bra sätt. Vi körde början av veckan med att jag och John hade undervisningen i klassen. Andra halvan av veckan har vi följt lektionerna enligt schema, med vissa mindre justeringar. Läget i personallaget ser ok ut och vi håller fortfarande på att i största mån inte ställa in lektioner, vilket vi tror är sämre alternativ och skulle bli rörigare för eleverna.

Läxor och bedömningsuppgifter kommande vecka.

v 14
måndag -
tisdag -
onsdag-  Engelska, Fysikläxa om moln
torsdag -  Spanska glosor (G), Franska
fredag-  Matteprov, Svenska

v. 15 - 6 april - 9 april Påsklov

I nästa vecka kommer vi att lägga upp omdömen via "mina sidor". Inloggning sker via bloggens dexterlänk i vänstra listen. Vi skickar ut mer information när vi har lagt upp elevernas omdömen.

Kommande veckor har vi i 7D hand om cafeterian på skolan. Eleverna har ett schema de står två och två under en dag och hjälper till med ruljansen. Vi vill på så sätt träna sociala förmågor och ge eleverna inblick i hur en caféverksamhet kan skötas. Schemat finns i classroom under mentorstid.

Hör av er om ni har tankar och synpunkter.
Mvh John, Behnan, Jesper och Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar