fredag 3 februari 2023

Info 9A vecka 6-7

Hej!

Klicka här för att ta del av info från SYV. Om någon tycker det är svårt att göra ansökan till gymnasiet själv så går det bra att boka en tid med SYV. Hon har lediga tider v.6-7 tisdag, onsdag och torsdag. 

Vissa elever i 9A har inte gjort sina hemuppgifter som de har fått för att göra under eftermiddagarna. Kolla gärna av att allt är klart i Classroom.

Mellan den 23/1 – 24/2 vill vi att alla elever, personal och vårdnadshavare besvarar Skolinspektionens skolenkät. Enkätresultatet är ett av flera underlag i Skolinspektionens granskning av skolor. Resultatet används även i Skolverkets informationstjänst utbildningsguiden.skolverket.se. Mer information om hur ni besvarar Skolinspektionens enkät har ni fått i ett mail under januari månad.

Vecka 6:  

Måndag: 

Tisdag: HKK: Bakprov/Teoriprov tisdag. Engelska: inlämning part 3. Franska: inlämning

Onsdag: Arbetslag A åker till Louis De Geer Konsert & Kongress för att lyssna på SON och gymnasieelever när de uppträder kl.9-10. Skolan börjar som vanligt och vi äter lunch samt har lektioner när vi kommer tillbaka. De som vill ta sig dit själva ska vara på plats kl.8:45 och möta upp Karolin. 

Torsdag: 

Fredag:  Spanska glosor (MPe)? SO-läxförhör (ev prov). Idh-prov i DigiExam - se Classroom för att läsa på. 


Vecka 7: 

Måndag: 

Tisdag: 

Onsdag: Bilduppgiften ska vara klar. Sista dagen att lämna in gymnasievalsblanketten till SYV - kom ihåg att skriva under med bläckpenna.

Torsdag: Prov i tyska, franska och spanska. 

Fredag:  Matematikprov


Vecka 8: Sportlov

Vecka 9: Elevråd onsdag.

Vecka 10: Studiedagar 6-7 mars.

Vecka 11: Må kemiprov.

Vecka 12:

Tisdag den 21 mars: Svenska B kl.8:50

Torsdag den 23 mars: Svenska C kl.8:50


Ha det gott!/Camilla och Moataz   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar