Sidor

fredag 17 maj 2024

9A Veckobrev v.21

Hej Föräldrar!

Nu är alla nationella prov genomförda. Lärarna rättar och meddelar resultaten vartefter de blir klara. Sist ut är matten. Lärarna sitter och rättar hela måndagen.

Nu på söndag är sista dagen att anmäla sitt barn till sommarskolan på Djäknepark. 

Om ditt barn inte får betyg i matte, svenska eller engelska kan hen läsa upp det ämnet och prövas en gång till och på så sätta börja ett nationellt program direkt. Se mail från rektorerna. 

Nästa vecka på onsdag är det orienteringsdag i Vrinneviskogen. 

Gå på vid hållplatsen Slåttergatan och gå av Ljura spårvägsbro för att sedan gå till Vrinneviskogen. Samling vid minigolfbanorna. kl: 08:45 åker vi från hållplatsen. Sandra och Karolin tar hand om klassen då Anna och Daniel möter de nya sjuorna på skolan.

Efter orienteringen är det mat och det kommer att serveras pastasallad s Lunchen kommer till Tjalvegården cirka kl. 11, men serveras enligt schema nedan. Om det blir tid över så kan eleverna hämta fotboll, frisbee eller någonting annat hos Ludwig.

 

Orientering

Lunch

Teoriprov

Aktivitet (ex boll, frisbee)

Slutar dagen

9a

10:00

12:00

12:30

När tid finns

13:15

 När de har ätit mat gör de ett teoretiskt prov som de hämtar hos Ludwig. Samla sedan in dessa och lämna tillbaka dem. Efter de är klara med detta får eleverna sluta, de har en utvärdering som de ska göra i deras classroom när de kommer hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar