fredag 16 augusti 2024

7A Veckobrev v. 33

 Hej! 

Så har vi haft klass 7A i två dagar. Vilken energi och vilken ljudvolym! Vi får påminna många pojkar om att inte prata hela tiden och att de måste räcka upp handen när de vill säga något. Vi kommer behöva öva hela hösten på struktur, instruktioner, komma igång snabbare, inte störa andra, jobba klart.

Vi skulle vilja be er om att öva på att inte låta er ungdom prata rakt ut hemma, kanske öva med en talsak, vänta på sin tur.

Nästa vecka har de kemi och biologi. Grupp 1 är de som har Lisa som mentor och som gick iväg till slöjdsalen i går. Grupp 2 är Daniels grupp som var kvar i klassrummet.

Grupp 1 har först biologi och Grupp 2 har först kemi. Efter rasten byter de.

På måndag har de simning på idrotten. Eleverna ska ta med sig simkläder och handduk. De tar sig till badet med hjälp av Oliver som undervisar i svenska från skolan till Himmelstalundsbadet. Efter badet slutar de och då får de själva ta sig tillbaka till skolan och åka hem. Ingen får stanna kvar och bada på egen hand. Se info i elevernas Classroom. De som inte deltar kommer inte få betyg i idrott. De har fyra gånger på sig att träna och visa att de kan simma, dyka, hämta saker på botten och livrädda. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar