fredag 23 augusti 2024

7A Veckobrev vecka 34

Hej!

Lite kort information om  resten av veckan och nästa vecka.

Nästa vecka:

Simning på idrotten även denna vecka!

Måndag: brandövning, vi tränar eleverna på utrymning. Det kommer inte blir rök och eld men brandmännen kommer till skolan.

Tisdag: föräldramöte kl. 17.30-19.00 Sal 35A- hemklassrum.  Vi kommer att prata om hur det går i klassen, våra rutiner, hur vi arbetar med Classroom, IST, Skola24 och bloggen. Välkomna!

Torsdag: Aktivitetsdag för hela skolan. År 7 samlas i klassrummet kl. 10.00. Alltså sovmorgon för eleverna. Vi kommer att vara i skolan och eleverna äter lunch här. Dagen slutar kl. 15.00. Se bifogad fil- schemat för den dagen.

 Vi vill också informera om att det kommer att bli utvecklingssamtal v. 37 på eftermiddagarna hela veckan. Vi kommer att informera er när vi lägger ut tider.  

 Skolsköterskan vill att ni uppdaterar kostblanketter eller fylla i nya. Information om specialkost finns här: https://norrkoping.se/skola-och-forskola/barn--och-elevhalsa/information-till-dig-som-ar-myndig-vuxen-vardnadshavare-eller-larare/rad-och-information-om-barn-och-ungas-halsa/specialkost-i-forskola-och-skola

 Blanketter för vårdnadshavare att fylla i finns här: https://minasidor.norrkoping.se/oversikt/overview/813

 Även att ni uppdaterar egenvårdsblanketten. Tack på förhand!

 


Ha en fin dag!

Med vänliga hälsningar Lisa och Daniel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar