tisdag 3 september 2024

Veckoinformation v. 36 9A

Hej!

Följande arbetar eleverna med nu: 


V.36

Svenska - Läsa bok

Matematik - Decimaltal

Engelska - Presentationer USA valet

Spanska - Repetition perfekt

Tyska - Tyska glosor måndag v.37 

Kemi - Atomer

Fysik - Elektricitet

Bild - Mappar färdiga, nytt område påbörjas

Hemkunskap - Bakprov + inlämningsuppgift privatekonomi på torsdag 

Teknik - 3D print 

Idrott och hälsa - Friluftsliv

Träslöjd - Träspel

Textilslöjd - Stickning/virkning

Historia - Mellankrigstiden 


V.37

9-13/9 har Enebyskolan höstterminens utvecklingssamtal. Eleverna har lektioner fram till kl. 12.30 och sedan hemuppgifter under eftermiddagarna, när de inte har utvecklingssamtal. Har ni inte bokat in er än, så finns en länk för att boka en tid med mig (Sandra) eller Karolin under klassuppgifter här på classroom. I aulan finns personal som kan hjälpa till med hemuppgifter under eftermiddagarna. 


Torsdag 12/9 är det yrkesmässa på bråvalla. Vi tar oss dit gemensamt och bussen avgår från skolan kl. 8.35. Vi ses i hemklassrummet kl. 8.20 för menstortid/närvaro. Bussen går sedan tillbaka till skolan igen kl. 11.25 där ni äter lunch och fortsätter enligt schema. 

  

Övrigt:

Nedan finns information om kommande vaccination. Det är viktigt att ni skriver under och skickar in blanketterna så fort som möjligt, så att vaccinationerna kan genomföras enligt schema.

Den 1 och 2 oktober erbjuds eleverna i åk 9 vaccination mot stelkramp, kikhosta och difteri. För att kunna få vaccinationen behöver båda vårdnadshavare ha skrivit under och skickat in det digitala samtycket som kommit via er mail tillsammans med svar på alla hälsorelaterade frågor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar